| Autor |
Wątek: Zmieniłam chłopaka na męża :D (Przeczytany 1962 razy) |
Nieczytany post
ciami 

Przewodnik

: Zgierz -> Rudunki
|
« : Pt. 02.09.2005, 11:46:37 »
Drogi serwisie techniczny! W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄZ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie. /-/Desperatka.
Droga Desperatko! Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę: C:MYŚLAŁAM_ŻE_MNIE_KOCHASZ, ściągnąć ŁZY, oraz zainstalować WINĘ. Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3 Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TESCIOWEJ. Nie próbuj też instalować nowego programu CHLOPAK. To nie są współpracujące aplikacje i zniszczą MĘŻA. Sumując: MAŻ jest wspaniałym programem, ale ma ograniczoną pamięć i nie może szybko włączać nowych funkcji. Musisz przemyśleć możliwość zakupu dodatkowego oprogramowania dla poprawienia pamięci i wydajności..
Ja osobiście polecam GORĄCE_JEDZENIE lub SEX_BIELIZNĘ. Powodzenia... /-/ Serwis techniczny
|
 |
|
|
Nieczytany post
Zgierzanka1985
Gość
|
« Odpowiedz #1 : So. 03.09.2005, 08:16:32 »
« Ostatnia zmiana: So. 03.09.2005, 08:17:11 wysłane przez Zgierzanka1985 »
|
|
|
|
Nieczytany post
Sh4rKy 

Rekin [Squaliformes]
Zgierski Gazda

: EZG -> Centrum

|
« Odpowiedz #2 : So. 03.09.2005, 10:45:33 »
Takie tam babskie gadanie....
|
Nieczytany post
_kimy_

Tubylec

: Zgierz
|
« Odpowiedz #3 : So. 03.09.2005, 16:45:31 »
Rekin jak sie zbulwersowal
|
 |
|
|
Nieczytany post
ja_qbek 

Zgierski Gazda

: Zgierz
|
« Odpowiedz #4 : Pn. 05.09.2005, 22:58:19 »
cala prawda?.... z ktorego punktu widzenia?  ? Widzieliscie kiedys pare mloda podozajacym pieknym lsniiacym autkiem do slubu?? ONA: usmiech az jej osemki sie blyszcza w blasku zachodzacego slonca (nareszcie go "udupila") ON: usta zamkniete (pewnie go jeszcze mdli po wieczorze kawalerskim) a w oczach przerazenie (mowiace :co ja robie?  ) Ciami jask Cie polubilem - tak podpadlas
|
Nieczytany post
grzala
Gość
|
« Odpowiedz #5 : Pt. 14.10.2005, 17:46:01 »
Chyba kategoria jest dobra Przychodzi Maniuś do domu: - Mamo, żenię się! - Jak ona ma na imię? - Roman. - Maniuś , Roman to przecież chłopiec! - [****], coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec!
|
|
|
|
Nieczytany post
rambo22
Wczasowicz

|
« Odpowiedz #6 : Nd. 11.04.2010, 22:16:32 »
BO WY KOBIETY TO TROCHĘ NAIWNE JESTEŚCIE(TE DOBRE)I LUBICIE SIĘ ŁUDZIĆ ZAMIAST KORZYSTAĆ Z ORYGINALNYCH OPROGRAMOWAŃ TO INSTALUJECIE I SPRAWDZACIE MASĘ JAKIŚ PIRACKICH PROGRAMÓW, ZAWIRUSOWANYCH ITP PRZYPOMINA MI SIĘ TU TYTUŁ PIOSENKI big cyc - dziewczyny kochaja niegrzecznych chlopakow I TO WAM SIĘ PODOBA A JAK SIĘ PRZEJEDZIECIE TO TAK PO 30-TCE Z DZIECKIEM URUCHAMIA SIĘ U WAS APLIKACJA ROZUM A NIESTETY NIE WIELE ORYGINALNYCH PROGRAMÓW DA SIĘ ZDOBYĆ DO ZAINSTALOWANIA WIĘC MOJA RADA ZA WCZASU Z APLIKACJI FRYZJER, KOSMETYCZKA ,SOLARIUM ITP APLIKACJI OD SZTUCZNEGO WYGLĄDU ZREZYGNOWAĆ TAK PO 5 PROCENT NA WYŻEJ WSPOMNIANĄ DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
|
 |
|
|