Hej, Gość. Zaloguj si

Forum Zgierz  |  Różne  |  Nauka  |  Wątek: Korki z MATMY 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Do dołu | Strony: 1 [2]  Wszystkie Drukuj
Autor Wątek: Korki z MATMY  (Przeczytany 10847 razy)

Nieczytany post karmiza Kobieta

Zgierski Gazda

: Zgierz, a jakże by inaczej ;)

« Odpowiedz #15 : Pt. 26.01.2007, 08:29:42 »

hmmm to ja się może skuszę na te korki skoro tak sprawa stoi ;]

Co do propozycji <<winduj cenę>>, to może by tak znaleźć kogoś, kto pomógłby to zlicytować?

GZRZAŁA!!!! GRZAŁA JEST NAJLEPSZY ;D. A myslę, żę w taką aukcję zaangażuje się wyjątkowo osobiście  love. ;D;D;D

Nieczytany post

Nieczytany post grzała Mężczyzna

Tubylec
**

: zgjeżownia

« Odpowiedz #16 : Pn. 29.01.2007, 17:47:20 »

hmmm to ja się może skuszę na te korki skoro tak sprawa stoi ;]

Co do propozycji <<winduj cenę>>, to może by tak znaleźć kogoś, kto pomógłby to zlicytować?

GZRZAŁA!!!! GRZAŁA JEST NAJLEPSZY ;D. A myslę, żę w taką aukcję zaangażuje się wyjątkowo osobiście  love. ;D;D;D

Karmizo!! jak ja Cie najstarszniej nielubię.  zly ;)

To Maciek uprawiał autoreklamę... to przeciez On jest niedoścignionym mistrzem ciętej riposty i królem licytacji dmuchanego namiotu  hahaha

Ale co z tego... spłoszyła się Ptaszyna a tak tu na Nią liczyliśmy... na kalkulatorach.  :)

Nieczytany post

Nieczytany post maciekzgierzanin Mężczyzna

Przewodnik

: Wałachy

« Odpowiedz #17 : Pn. 29.01.2007, 18:23:55 »

Ach dziękuję, grzała, dziękuję, dziękuję...

Jakiż ja jestem wspaniały, inteligentny, oczytany, cudowny, najlepszy, zgrabny, wysportowany, skromny (tutaj muszę nadmienić, że o swojej skromności potrafię mówić godzinami!) i to Ty właśnie, grzała, potrafiłeś mój "gieniuś" zauważyć i tak niby to przypadkiem, ot tak, od niechcenia tutaj przytoczyć.
Ale już dosyć, nie całuj, nie całuj, dość, dość bo więcej ciut o rumieńce mą skromną osobę przyprawi. O! I wdzisz, właśnie się, przez wzgląd na moją skromność przeogromną, zarumieniłem zawstydzony

Do góry | Strony: 1 [2]  Wszystkie Drukuj
Skocz do:  

Copyright ©2004-2007 by zaoga. Wszystkie prawa zastrzeone
Serwis protected by BOWI GROUP